Sobre l’autor

“Marketing en català” és un bloc escrit i gestionat per en Guillem Saperas.

A nivell personal, soc una persona que gaudeix de la companyia i el tracte amb els seus amics i familiars, que es preocupa pels demés, al qual li agrada parlar, compartir coneixements i sobretot, aprendre. Soc una persona noble: valoro per sobre de tot la sinceritat i la lleialtat i com a tal em comporto.

Entre les meves moltes aficions, en destacaria l’esport (especialment el futbol i el bàsquet), la política, llegir, conèixer nous llocs i cultures, descobrir cada dia noves coses sobre la cultura catalana, gaudir de la natura i del nostre entorn, la història, escriure i el màrqueting.

A causa de la meva afició a la història, un dia buscant informació, em vaig topar amb un document que reforçava les teories de l’Institut Nova Història i a arrel d’això, vaig escriure-hi un parell d’articles.

Em considero una persona d’ideals i compromesa amb la societat que l’envolta, és per això que col·laboro activament amb l’Assemblea Nacional Catalana del meu poble, des d’on intentem construir un futur millor per tots plegats, en un país lliure on es respectin les opinions i sentiments de tothom. Penso que si alguna cosa no t’agrada, ja pots queixar-te, que si no actues i fas alguna cosa per solucionar-ho, de res servirà.

Com comento tant a la presentació com a “sobre marketing en català”, aquest projecte el vaig iniciar per combinar dues de les meves grans aficions (el màrqueting i escriure) i per créixer cada dia una mica més en coneixements i experiència, en un món que em va enganxar des del primer moment.

A nivell professional, crec que la base de l’èxit és el treball, l’esforç, el sacrifici, la feina ben feta, una bona organització, estar obert a aprendre qualsevol cosa i fixar-te en què fas a cada moment. Així és com m’han educat i així és com penso.

Sóc Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB. Ara mateix estic cursant el Màster en Direcció de Marketing, itinerari Comunicació Estratègica a la EUNCET on estic aprenent moltes coses de grans professionals com ho són els meus professors.

La meva carrera professional està enfocada al màrqueting, perquè senzillament és la meva vocació i fent màrqueting, gaudeixo treballant en el què m’agrada. L’única manera d’aconseguir l’excel.lència en el que fas, és fent allò que t’agrada i és per això que em dedico al màrqueting.

Considero que aprendre idiomes és importantíssim en un món globalitzat, per això avui dia estic perfeccionant el meu anglès i a curt termini, començaré a aprendre una quarta llengua, que segurament serà l’italià o el portuguès

Treballador, atent, pràctic, decidit, d’idees clares i entusiasta, així sóc dins i fora de l’àmbit laboral. Si vols conèixer més sobre la meva experiència laboral i acadèmica, fes clic al següent enllaç:

Guillem Saperas Sànchez

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s